#Зігрійхвостатого - розширюємо свій лідерський волонтерський проєкт "Даруємо тепло своїх сердець особливим.." та оголошуємо конкурс для зоо-активістів!!!

Власне, переважна більшість з нас, лідерів РАЙОННА СПІЛКА ДИТЯЧИХ ОБ'ЄДНАНЬ "ТЕРНОЦВІТ" та клубу "Лідер" підтримкою, годуванням "хвостатих друзів" займається системно і постійно, та, зазвичай, нікому крім друзів і сім'ї ми про це не розповідаємо .

Але, в час активної популяризації в соцмережах різноманітних видів агресії і знущаннь, ба, навіть, катувань тварин, ми думаємо, що просто не маємо права мовчати про те, що існують й інші види співіснування з безхатнім тваринами та вирішили розповсюджувати свій невеликий досвід в цій справі та долучати до неї й інших.

Для всіх, хто небайдужий до друзів наших менших ми оголошуємо конкурс #Зігрійхвостатого :

1. Погодуй, полікуй, зроби добро безхатній тваринці

2. Не забудь про фото-відео-факти(фото тварини або процесу)

3. Виклади інформацію на свою сторінку у Фейсбуці з хештегом #Зігрійхвостатого

4. Активно повторюй пункти 1,2,3 та отримай подарунок від нас з любов'ю

5. Конкурс триватиме до 1 травня 2022 року.

Впевнені, разом ми в силі змінювати жахливі тренди зоо-нетерпимості та дарувати хвостикам своє добро та дружбу, яких вони особливо потребують в морозні зимові дні

#СУПЕРЛІДЕРИ #СУПЕРКОМАНДА #Зігрійхвостатого

/Files/images/1-1.jpg /Files/images/1-1q (6).jpg /Files/images/1-1q (2).jpg /Files/images/1-1q (4).jpg /Files/images/1-1q (5).jpg /Files/images/1-1q (7).jpg /Files/images/1-1q (3).jpg

Кiлькiсть переглядiв: 54